25.5.07

NOTA DE PREMSA DEL PSC DE VALLS

BATALLA (CIU) DECIDEIX TIRAR ENRERE UN DELS SEUS PROJECTES EMBLEMÀTICS A POQUES HORES DE LES ELECCIONS

L’ALCALDESSA RETIRA EL PLA DE MILLORA URBANA DEL BARRI VELL PER EVITAR UNA RESOLUCIÓ DESFAVORABLE.
Valls, 25/5/07. Un dels primers objectius de Dolors Batalla quan va arribar a l'alcaldia ara fa quatre anys, va ser tirar enrere el Pla Especial de Reforma Interior (PERI) del Barri Vell, aprovat pel govern anterior d'esquerres. Ara, des del PSC de Valls lamentem que s’hagin perdut quatre anys parlant d’un projecte suposadament “aprovat”, que al final no ho ha estat per decissió seva personal.
Durant 4 anys s'ha parlat molt del Centre Històric i les úniques actuacions que s’han fet (per cert, ben poques), s’han fet a l’empara del PERI aprovat pel govern anterior i que és el que continua vigent.
Des del PSC sempre hem defensat la conservació de l'edifici de Ca Creus, pel seu valor patrimonial. Ara, tot just quatre dies abans de les eleccions, Dolors Batalla temorosa d'una resolució contrària a l'enderrocament d'aquest edifici, per part de la Comissió de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, retira el PMU per decisió personal deixant, el Barri Antic, amb unes expectatives frustrades, amb molta demagògia i pocs fets.
La decisió pressa, ara, per Dolors Batalla, no deixa de ser una maniobra més per evitar titulars de premsa negatius a les portes de les eleccions municipals. Una maniobra demostrativa de les incertesses de les seves actuacions i de les poques garanties que ofereixen les seves accions.