25.5.07

FESTA AL FORNÀS

Els que no hi éreu, no us podeu imaginar quin goig feia avui la Plaça President Companys, al barri del Fornàs, amb la festa que el PSC ha organitzat per a la mainada. De debò, quina manera millor que aquesta, per acabar una campanya electoral?

Ha estat fantàstic. Tot a començat amb jocs d'inflables per la canalla, un berenar a base de coca i xocolata. Per cert, n'hem fet curt, amb 300 racions! i hem hagut d'anar a corre-cuita a buscar magdalenes, per a que ningú no es quedés sense berenar.
A continuació, Lluís Pinyol, ha fet el seu espectacle d'animació i la canalla s'ho ha passat d'allò més bé (la canalla i jo mateixa, com podeu comprovar). Bé, aquí us deixo algunes fotografies.

Sigui com sigui, aquesta ja és la darrera anotació d'aquest diari de campanya (si continua funcionant, li hauré de canviar el nom, no?). Demà, dia de reflexió i... diumenge, tots a votar!

Gràcies a tots i a totes, els que us heu connectat durant aquests mesos per a seguir l'actualitat de la campanya electoral del PSC de Valls des d'aquest bloc. I gràcies a tots els meus companys i companyes de Valls que han treballat sense descans per fer possible el canvi. Tant de bo, diumenge, ho puguem celebrar!