29.5.07

GRÀCIES DE TOT COR

Un cop passades les eleccions arriba el moment de reflexionar, amb calma, sense precipitacions. I encara més quan els resultats no són els que esperàvem. Amb tot, no vull deixar passar més dies sense donar les gràcies a tot l'equip de persones que han treballat sense descans durant aquestes darreres setmanes amb l'objectiu d'aconseguir el canvi per a Valls. Un canvi que aquest cop no ha pogut ser. Res, però, no impedirà que continuem treballant, tots i totes, amb més il·lusió que mai, per i per a Valls.

Els socialistes hem fet una gran campanya. La millor que jo recordo. Molta gent s'ha volgut implicar i mai no podré agrair-los prou tot el que han fet. En aquestes setmanes he conegut noves persones que s'han volgut afegir al nostre projecte. He fet nous amics i amigues. Tots junts, hem pogut viure una experiència fabulosa, treballant, fent pinya, que ens ha ajudat a posar en pràctica els valors principals del progrés i de l'esquerra; o el que és el mateix, el treball en grup defensant un projecte i uns ideals pel bé comú.

Vull donar les gràcies a totes les persones que ens han votat; que ens han fet confiança i que han cregut en nosaltres. No ho dubtin, tots els regidors i regidores socialistes treballarem sense descans per mantenir aquesta confiança i per fer-la encara més gran i extensiva a la major part de vallencs i vallenques.

A tots i a totes, gràcies de tot cor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats perquè és cert que heu fet una gran campanya! A continuar treballant que necessitem gent com vosaltres a la ciutat

Sangon ha dit...

Grácies a tot l'equip de persones que han fet possible creure en una realitat i amb le ganes de ficar Valls on es mereix i no tan sols amb promeses, si no que tambe realitats.
Esperem que en 4 anys la gent valori la tasca a l'oposició, una oposició de respecte i ensenyant que som gent de be pel nostre poble.
Gràcies Nuria, NO CANVIS i demostra la persona i la política que molta gent volem.