1.6.07

ARA ÉS L'HORA DE CONTINUAR TREBALLANT PER VALLS

Diumenge passat la ciutadania de Valls va decidir, amb el seu vot,qui havia de portar les regnes es de la ciutat durant les propers quatre anys. CiU va rebre el suport majoritari de la gent de Valls, per la qual cosa, penso que cal felicitar aquesta formació i especialment la seva candidata, Dolors Batalla. Tot fa indicar que continuarà sent l’alcaldessa de la nostra ciutat.

La resta de partits hem tret un resultat (en vots) pitjor que ara fa quatre anys, excepte en el cas de la CUP, que malgrat continuar tenint un sol regidor, han augmentat considerablement el nombre de vots. Així doncs, felicitats també a la CUP. El PSC, no és cap secret, ha estat l'únic partit que ha baixat la seva representació al consistori, passant de vuit a set regidors.

A partir d'ara, cada partit haurà de valorar tant en clau interna com externa els resultats de diumenge passat. Ara bé, per als socialistes vallencs i per a mi en particular, el primer que cal fer és donar les gràcies. Gràcies a la molta gent que ha volgut col·laborar amb nosaltres per aconseguir el canvi a Valls; he conegut noves persones que han treballat desinteressadament i sense descans al costat nostre.

El meu agraïment també és per a les moltes persones que han confiat en nosaltres i en el nostre compromís per Valls i ens ho han volgut demostrar apostant per nosaltres, votant socialista. Per tots ells, assumeixo el compromís ferm de treballar sense descans, tant jo com la resta regidors i regidores socialistes , per a mantenir i augmentar aquesta confiança rebent, també, la de la majoria dels vallencs i vallenques.

Sigui com sigui, res no podrà evitar que els regidors i regidores del PSC continuem treballant com ho hem fet durant aquests darrers quatre anys: per i per a Valls. Totes les nostres accions han tingut, tenen i tindran com a objectiu, el que sigui el millor per a la nostra ciutat.

I per acabar, vull a títol personal, agrair primer, al meu partit i desprès a tots els vallencs l’oportunitat que he tingut aquestes darreres setmanes de viure una de les millors experiències de la meva vida. He pogut copsar de primera ma la complicitat d’uns, el respecte d’altres, l’estimació de molts. En definitiva, quelcom que fa que tot l’esforç i el temps dedicat hagi valgut la pena. I no ho dic tan sols com a cap de llista d’un partit polític; ho dic, sobretot, valorant-ho des d’un de vista personal.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Tot i que s'ha perdut un regidor , s'ha de reconeixer que és rspira un aire nou a Valls , ànim en aquest primer pas d'un cami que a les properes municipals s'eixamplarà .

salu2