25.5.07

UN CANVI DE FUTUR PER VALLS

Quan aquest setmanari arribi als quioscos quedaran només 48 hores per a que tots els vallencs i vallenques decidim lliurement qui volem que governi la nostra ciutat durant els propers quatre anys. Escollirem el nostre govern però també una manera de governar. I vist com han anat les coses en aquesta darrera legislatura, sembla ben necessari un canvi. Un canvi en positiu que, avui, només podem garantir els socialistes.

El primer que cal és tornar l'Ajuntament al poble. La Casa de la Vila ha de ser la casa de tots: un espai obert que tracti per igual a tots els vallencs i vallenques. Pot semblar paradoxal però, l'Ajuntament, ha de ser un espai ciutadanament despolititzat. Les persones han de ser, no ja la principal, sinó l'única prioritat del govern de la ciutat, deixant de banda els interessos particulars i partidistes.

En segon lloc cal potenciar el paper de Valls dins el Camp com a ciutat que té alguna cosa a dir en el desenvolupament territorial i en el futur d’aquest territori. Valls ha perdut empenta. Avui, Valls és una ciutat amb menys pes dins d'aquell territori que, precisament, gaudeix d'un major creixement global: el Camp de Tarragona. Aquesta és una de les raons que fan necessari, més que mai, un govern a la ciutat amb prioritats compartides amb els governs català i espanyol. Un govern municipal que treballi braç a braç i amb complicitat amb la resta d'administracions i amb tots els vallencs i vallenques.

Per als socialistes vallencs la qualitat de vida de la nostra ciutadania és primordial. Per això hem assumit el compromís ferm de rebaixar l’increment dels impostos municipals a la meitat (uns impostos que en quatre anys han apujat per sobre del 50%). Els socialistes vallencs farem repercutir el que tots i totes paguem, en millores visibles per a la ciutat i en més i millors serveis; perquè el nostre objectiu sempre serà el benestar dels nostres veïns i veïnes.
Els socialistes volem una ciutat respectuosa amb les persones i amb el medi ambient. Per això mateix totes les nostres accions relacionades, començant per les urbanístiques, es faran sempre prenent aquest respecte com a eix principal.

Durant tota la legislatura i especialment durant aquesta campanya electoral, hem volgut insistir en el nostre model de ciutat merament humana, pensada per a les persones, visquin on visquin. Seria llarg i feixuc fer una llista de cadascuna de les propostes del nostre programa electoral. Una cosa, però, sí podem garantir: tenim la millor candidata i el millor equip per fer de Valls una ciutat encara millor. Núria Segú és l'alcaldessa que Valls necessita i, el seu equip, representa un gran ventall de professionals de diferents àmbits, així com de persones representatives del teixit associatiu de la ciutat. Persones compromeses i amb una única prioritat: Valls. I per això us demanem que ens feu confiança, perquè volem fer, entre tots i totes, el canvi; un canvi de futur per Valls.

PSC-Valls

Article publicat en el setmanari El Pati, 25 de maig de 2007