16.5.07

GRÀCIES MANUELA!

Avui ens ha visitat la Manuela de Madre, vicepresidenta del PSC i presidenta del Grup parlamentari socialista. Una bona amiga i execel·lent persona. Ha vingut a Valls a donar suport a la candidatura que jo encapçalo.

Durant tot el matí, hem passejat per la ciutat acompanyades del primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Xavier Sabaté i per diferents membres de la meva candidatura. Durant el recorregut hem regalat clavells i diversos obsequis als vianants, així com fullets informatius.

Manuela de Madre, que ja ha visitat Valls en diverses ocasions, ha tornat a demostrar el seu caràcter afable i obert, saludant i atenent a tots els ciutadans i ciutadanes que se li apropaven.

De la seva declaració a la premsa vull destacar els segúents fragments:

“Les persones de Valls, més enllà de grans projectes ens demanen per les coses que els preocupen directament, per qüestions quotidianes i del dia a dia. La ciutadania vol polítics propers i que escoltin; a Valls és la Núria Segú qui millor representa aquesta manera de fer política”.

Sobre el fet que a Valls l'alcaldia ens la disputem (diu la premsa) dues dones: “En cas que fossin dos homes, segurament ningú no es faria aquesta pregunta”; per tant “el que cal valorar per damunt de tot són les idees i les propostes que cadascuna d’elles ofereix”.

“Núria Segú vol treballar tenint en compte tots els barris de Valls, però sobretot, les seves persones”.

“El soroll i la crispació desmobilitza especialment el votant progressista. La dreta vol desmobilitzar els ciutadans perquè saben que, a major participació, millors resultats per les esquerres”.

Gràcies Manuela, per la teva visita i el teu suport. Valls, una ciutat que conèixes molt bé i on ets molt estimada, saps que també és casa teva.