21.5.07

ACTE CENTRAL DE CAMPANYA

Divendres vam fer el nostre acte central de campanya al Centre Cultural de Valls. Ens vam aplegar 500 persones amb un objectiu comú: fer possible el proper diuemenge que el PSC governi en la major part dels pobles de l'Alt Camp i, evidentment, a Valls.

Entre els convidats hi eren presents la secretària del Govern de la Generalitat Laia Bonet, que també és membre de la candidatura socialista de Valls; Xavier Sabaté, delegat del Govern al Camp de Tarragona i primer secretari del PSC; Josep Maria Rañé, exconseller de Treball i diputat al Parlament; Isabel López, diputada al Congrés i Maria José Elices, senadora a Madrid. També s’hi van afegir alguns membres de la candidatura del PSC a Tarragona, om és el cas de la Begoña Floria, número sis en la llista de Josep Fèlix Ballesteros.

Vull donar les gràcies a aquestes persones per fer-me costat, així com a tots els assistents a l'acte.

Aquestes són algunes fotos.






























































2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig ser a la Festa. Hi havia molta gent. El que vaig notar és un molt bon ambient entre tota la gent que estava allí, també entre els membres de l'equip del PSC.
Sé que hi haver persones que es van quedar sense poder anar-hi perquè ja no havien tiquets pel sopar. Per cert, el sopar, senzill però bonissim.
Les intervencions del Sr. Rañe i la Sra. López van ser molt auténtiques i ens van demostrar (per qui tenia dubtes) que la Nuria está molt molt ben relacionada i valorada per la gent del govern de la Generalitat i de l'Estat. Crec que aquest fet és un valor afegit més a favor de la Nuria.
Vaig sortir del sopar, amb una molt agradable sensació.
I ens ho vam passar molt bé.

Anònim ha dit...

Quan compares aquestes trobades de socialistes
amb les que fan la majoría dels altres partits,
és com anar a un aplec harmònic amb vàries famílies
o a un àpat insuls i avorrit, per compromís.