30.3.07

UN PROJECTE DE TOTS

Aquests darrers dies han estat molt importants per als socialistes vallencs, i molt especialment per a mi. La setmana passada varem aprovar la candidatura que tindré el goig de liderar de cara les properes eleccions municipals del mes de maig.

Un equip que combina experiència i renovació, un equip d’homes i dones amb ganes de treballar per Valls i per fer el Canvi al govern municipal; el canvi que necessita la nostra ciutat.

Abans que res, però, he de fer un reconeixement públic i un agraïment als companys i companyes que no repeteixen en aquesta llista, si em permeten dir-ho així. Dels actuals regidors, en Paco Moreno va renunciar en el seu dia a continuar liderant el projecte municipal dels socialistes i li vull agrair públicament el gest simbòlic que fa tancant l’actual llista. He après i he crescut políticament al costat del Paco a l’Ajuntament, però potser encara he compartit més moments al peu del canó amb el Bonaventura Camps, que tampoc forma part de la meva candidatura, però sé que compto amb la seva experiència i que em serà una ajuda inestimable en aquest nou repte.

Vull fer una menció especial a dues persones que formen part de les joventuts socialistes i que de ben segur seran regidors en el proper Ajuntament que surti de les urnes el proper 27 de maig. Un home i una dona que per a mi representen el futur però alhora la continuïtat del treball de tots els regidors i regidores que des del primer ajuntament democràtic han dedicat temps i esforç al projecte de ciutat que des del PSC hem impulsat per a Valls.

Més dones, més joves, més professionals de tots els àmbits... en definitiva un conjunt de vallencs i vallenques ben preparats i plens d’il·lusió i ganes per fer de Valls la millor ciutat on viure i conviure.