25.4.07

L'EQUIP DEL CANVI A VALLS



Ara ha arribat l’hora del canvi en el govern de la nostra ciutat. Els socialistes vallencs estem preparats per liderar aquest canvi amb projecte renovat i una candidatura guanyadora que combina joventut i experiència. Amb il·lusió, ganes, empenta i un projecte comú per fer de Valls la ciutat que tots desitgem.

Hem format un equip potent, amb gent honesta i preparada, un equip preparat per a governar amb capacitat i experiència de gestió amb valors de servei públic.

Un equip compromès, dialogant i amb energia per treballar per la ciutat, i pensant els vallencs i vallenques, en les seves necessitats quotidianes, en l’avui i en el demà.

Un equip que comptarà amb dos regidors de menys de 30 anys que coneixen en primera persona les dificultats i els reptes dels joves a la nostra ciutat. Un equip que també incorpora la reflexió que dona l’edat i l’experiència viscuda. Un equip que coneix de primera ma el dia a dia de la nostra ciutat.

Estic convençuda que som un gran equip, l’equip que ha de fer realitat el govern que els vallencs es mereixen per fer de Valls la millor ciutat on viure i conviure.