11.5.07

A VALLS PODEM VIURE MILLOR

Amb els socialistes al govern, Valls serà una ciutat model en qualitat de vida, més justa fiscalment i com mai no hauria hagut de deixar de ser: més solidària. A valls podem viure millor, i per això cal un govern més proper a la ciutadania, que entengui les persones, que vetlli pels seus interessos. Un govern que treballi exclusivament pels vallencs i vallenques.

Valls es mereix un govern que tingui molt clar que el primer són les persones; els seus problemes i les seves necessitats quotidianes. Un govern que gestioni millor els recursos públics fent que la ciutadania vegi com allò que paga en impostos, repercuteix positivament en el seu benestar.

En aquest sentit, els vallencs i les vallenques no entenen com és possible que a Valls ens hagin apujat els impostos municipals per sobre del 50% en aquesta legislatura i que, el propi equip de govern, presumeixi de produir superàvit econòmic quan la realitat es que han estat incapaces de retornar els impostos en més i millors serveis.

Del govern liderat per CiU a Valls, hi ha coses que la ciutadania no entén. I, per això, sobretot en aquests dies de major activitat política a causa de la proximitat de les eleccions, en són moltes les persones que m'aturen pel carrer i que m'ho comenten.

Valls avui és una de les ciutats fiscalment més cares de Catalunya. L'increment desmesurat dels impostos ens ha fet retrocedir en el nivell de qualitat de vida, respecte l'etapa de governs d'esquerra. Avui, a Valls, la ciutadania paga molt més i, en canvi, no veu aquest enorme sacrifici compensat en millores visibles i reals de la ciutat.

Per això, nosaltres, aplicarem a partir del maig una política fiscal justa i racional. Més eficaç i més transparent. L'Ajuntament no és un banc i, per tant, no té cap sentit que tanqui els exercicis amb beneficis. Els diners dels ciutadans els han de tenir els ciutadans. I, si són repactats per l'Administració, aleshores s'han de traduir immediatament en més i millors serveis. El polític no és ningú per erigir-se en guardià d'uns diners que no són seus.

Davant tot això des del PSC assumim el compromís d'abaixar la part que correspon a l'increment dels impostos en un 50%. A més a més, continuarem amb les polítiques d'ajut i cooperació que s'havien fet abans de l'arribada de CiU al govern municipal i que, des de fa quatre anys, són gairebé inexistents.

En aquesta legislatura passada Valls ha estat coneguda arreu de Catalunya. Al Camp de Tarragona, la nostra ciutat ha estat fins i tot portada en alguns diaris. Tot plegat, a causa d’uns increments en els impostos que han resultat històrics.

Davant això, nosaltres aplicarem un a política fiscal justa i racional; eficaç i transparent. En definitiva, més humana. Nosaltres som plenament conscients de la responsabilitat que tenim davant tota la ciutadania. Davant aquells que ens voten, per una qüestió de confiança dipositada. Davant aquells altres que no ho fan, per una qüestió de responsabilitat política amb la ciutat.

I, això que dic, no són paraules buides. Són la base principal del nostre compromís ferm, del meu equip i de mi mateixa, com a candidata a l’Alcaldia de Valls, de no crear problemes a la ciutadania, sinó, com és la nostra obligació, de solucionar-los des del govern de la ciutat. Si la ciutadania em fa confiança, una cosa és ben clara, seré, no ho dubtin, l’alcaldessa de tots els vallencs i vallenques.

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

molt bó el teu blog !!!

peró si tens una mica de temps:

http://telamamaria.blogspot.com
sembla guarro no ?, doncs SIII !! és guarrisim peró d'un altra manera

salut i república