24.5.07

DIUMENGE OMPLIM LES URNES DE ROSES

Sovint, hi ha paraules i frases que, de tant fer-les servir, esdevenen tòpiques. Això, però, no vol dir que no siguin ben certes. Per exemple, diumenge segurament escoltarem més d'un cop dir que, amb les eleccions, estem vivint “la festa de la democràcia”. Cada vegada que hem d'anar a votar, ho sentim dir, això, un munt de vegades. Però és que és veritat.

Participar activament en l'elecció dels nostres representants polítics és quelcom molt important. És una oportunitat que ens ve donada pel treball i la lluita en el passat de tantes i tantes persones que, sovint, s'hi van deixar literalment la vida. Per això votar és, més enllà d'un dret, una obligació ciutadana.

Nosaltres els homes i dones socialistes creiem fermament en la importància que té anar a dipositar el nostre vot diumenge vinent. Més enllà de l'opció política que cadascú pugui escollir en consciència, una participació alta seria una extraordinària notícia. I, encara més, quan parlem d'aquest diumenge, dia que haurem d'escollir aquells homes i dones que desenvoluparan la seva activitat política des de l'administració més propera a la ciutadania: l'ajuntament.

D'altra banda, una participació alta, estic del tot convençuda que seria especialment positiva per a les forces polítiques de progrés. Jo, com a candidata socialista a l'alcaldia, no tinc cap dubte d'això que dic: a major participació, millors resultats per les esquerres.

Quant el sentit del vot, la percepció que tenim els socialistes de Valls és ben positiva. Tenim la satisfacció de la feina ben feta i sabem que les nostres propostes, que hem fet arribar a totes les llars de Valls, són ambicioses i, alhora, realistes. Unes propostes que les durem a terme gràcies al gran equip de persones que conformen la candidatura socialista. Jo, personalment, tinc moltes esperances dipositades en la meva candidatura. Un equip de dones i homes extraordinàriament preparats i que s'han fixat Valls com el seu únic objectiu.

Faig, doncs, una crida a la participació. Perquè Valls pot més i entre tots i totes ho aconseguirem. Diumenge amb el nostre vot podem fer realitat un canvi de futur per Valls.

Per aquest motiu crido a votar. Diumenge la millor opció és no quedar-se a casa. El millor que podem fer pel bé del nostre futur col·lectiu és anar a votar i votar socialista. Si diumenge, com va dir fa uns dies la diputada al Congrés Isabel López, omplim les urnes de roses, tindrem la millor garantia d'un govern fort, estable i amb capacitat de decisió.

Per acabar, i amb aquest darrer article abans de les eleccions, no vull deixar de donar les gràcies públicament a tots els vallencs i vallenques que durant aquesta campanya han treballat incansablement al meu costat. Tampoc no vull deixar de donar les gràcies a totes les persones i entitats de la ciutat que durant els darrers mesos ens han fet arribar les seves propostes, suggerències i inquietuds. Moltes, moltíssimes d'aquestes opinions, han acabat formant part essencial de l'ànima del programa de govern socialista. A tots i a totes, i al conjunt de la meva ciutat, els vull donar les gràcies amb la il·lusió de poder tenir, diumenge, el seu suport majoritari per a poder tirar endavant el nostre projecte d'una ciutat més humana; pensada, sobretot, per a les persones.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Segú, seguríssim quan les portes de les diverses meses electorals es tanquin i s'obrin les urnes les taules estaran plenes de roses. sort