20.2.07

GRÀCIES, VALLS!

Divendres passat, a la meva ciutat, vaig viure el moment més important de la meva vida política. Va ser quan em van presentar com a candidata a l’Alcaldia de Valls. Allà, en el nostre Teatre Principal, vaig poder gaudir de la companyia i de l’estimació de José Montilla, primer secretari del PSC i president de Catalunya. Però també de tots els meus companys i companyes socialistes de Valls. També vaig poder veure persones representatives de diferents sectors socials i polítics de la ciutat. Allà hi era el meu marit, el Xavier, i la meva filla i el meu fill, els meus pares i la meva germana. Especialment emocionant va ser veure el teatre ple de gom a gom de ciutadans i ciutadanes, que van venir a donar-me el seu suport i a transmetre’m la seva il·lusió per un canvi polític a Valls. A tots, absolutament a tots, els vull transmetre el meu agraïment més sincer.

Divendres va ser un dia on vaig viure, tot d’una, l’emoció del moment amb un sentiment d’alegria. La percepció d’una victòria socialista cada cop és més gran. Valls necessita un govern de progrés, d’esquerres; i el tindrà! Perquè Valls s’ho mereix.

A Valls, divendres, vam viure el tret de sortida del que serà el canvi. I jo, amb els meus companys i amb el suport de la majoria de la ciutadania seré l’alcaldessa dels vallencs i vallenques. De tots, sense fer cap distinció. I, per això, podeu estar ben segurs que treballaré sense descans pel benestar i en benefici de totes les persones de Valls, que són la meva gent. Ho faré per la meva ciutat; per la ciutat dels meus fills.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant Núria. Jo també vaig ser a l'acte de la teva presentació i no tinc cap dubte que seràs la propera alcaldessa de la ciutat. Això sí, tots els i les socialistes hem d'anar a votar! Si ens quedem a casa ens espera un futur encara més fosc que el present que ens està fent viure la dreta vallenca.

Anònim ha dit...

T'agrareixo la teva assistència el passat divendres dia 16 i estic d'acord i en aquesta direcció treballem, el proper dia 27 de maig tots a votar!